7 juni 2018 Mazzeltov-concert in Dordrecht

Dit jaar bestaat Israël 70 jaar!

Om dat te vieren organiseert Christenen voor Israël op donderdag 7 juni 2018 een groot mazzeltov-concert in de Grote Kerk (Lange Geldersekade 2) in Dordrecht. Deze avond verlenen wij, als jongerenkoor, onze medewerking.

Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Tussendoor is er een pauze met een leuke Israël-markt en ruimte voor ontmoeting! Bovendien heeft u met uw entreekaart recht op een gratis consumptie.

Naast koor- en samenzang beleeft u tijdens deze avond het verleden en de toekomst van Israël op een wel heel bijzondere manier. Een verteller neemt u mee in het verhaal van Israël. We beginnen op 12 mei 1948: de dag waarop werd besloten dat er twee dagen later een Joodse staat uitgeroepen zou worden. Van daaruit volgen we de geschiedenis van Israël en worden we meegevoerd naar de toekomst van Israël.

Vier het feest mee en geniet van een prachtige avond vol koor- en samenzang, inspirerende verhalen en ontmoeting! Wilt u verzekerd zijn van een plek in de kerk, bestel dan vandaag nog uw kaarten via Christenen voor Israël.

Graag tot ziens in Dordrecht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.