Chr. Koor Jigdaljahu in Middelburg – 7 maart 2020

Christelijk Koor Jigdaljahu -onder leiding van Bert Noteboom- geeft op zaterdag 7 maart a.s. een koorconcert in de prachtige Nieuwe Kerk (onder den toren 1, Middelburg). Samen met hun vaste begeleiders Marco den Toom (orgel) & Lennart Moreé (piano) hopen ze een afwisselend programma te brengen. Van prachtige Psalmbewerkingen, Engelse hymnes, klassiek werk tot nieuw gecomponeerde stukken.

Het thema van de avond is: Groot is Uw trouw! De opbrengst van deze avond gaat naar het evangelisatiewerk in Almere, wat dit jaar al 25 jaar lang gedaan wordt. Ds. C.G. Vreugdenhil (voormalig predikant van GG Vlissingen), die aan de wieg van dit werk stond, hoopt de opening en sluiting, alsook de diverse Bijbellezingen te verzorgen die de avond tot een groot verhaal maken.

Wilt u zeker zijn van een plaats? Bestel uw kaarten via www.jigdaljahu.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om toegangskaarten aan de deur te kopen, wanneer er nog vrije plaatsen zijn.

De kerkdeuren gaan om 19.30 u open en om 19:55 u starten we met samenzang. Om 20:00 u start het concert officieel. Van harte uitgenodigd om deze veelbelovende avond bij te wonen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.