Concert 2e pinksterdag 2015

Beste muziekliefhebber,

Kom en sluit met ons de Pinksterdagen af in de Lutherse Kerk in den Haag…!

Wij mogen u met groot genoegen ons Pinksterconcert aanbevelen!

Op maandag 25 mei zal er een groot Pinksterconcert gehouden worden in de Lutherse Kerk in Den Haag. Op deze avond zal de rijkdom van Pinksteren overdacht worden in gesproken en gezongen Woord, orgel- en vleugelimprovisaties, solozang en veel samenzang…

Tijdens deze avond zal Jongerenkoor Jigdaljahu uit Barendrecht, dat op bezielende wijze gedirigeerd wordt door Bert Noteboom, liederen ten gehore brengen die in het teken staan van Pinksteren. Niet alleen Jongerenkoor Jigdaljahu zal voor u zingen, maar ook de beide koorsolisten Jaco van Houselt en Jacolien Kik zullen hun medewerking verlenen.

De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door Marco den Toom op het orgel en Lennart Moree op de vleugel. Dhr. Theo Segers zal de declamaties voor zijn rekening nemen.

Er zal een collecte voor de onkosten gehouden worden.

De toegangsprijs voor volwassenen is € 8,50 kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis.

Wanneer de kaarten via de website worden besteld, bent u verzekerd van een mooie, gereserveerde plaats. De gereserveerde plaatsen worden bepaald op volgorde van reserveringsdatum. Deze plaatsen zullen 10 minuten voor aanvangstijd worden vrij gegeven. Reserveer dan snel, want vol=vol!

De avond zal beginnen om 20.00 uur, de deuren zullen om 19.30 uur open gaan.

Parkeren kunt u het beste bij:
– Q-park Lutherse Burgwal
– Souterrain Grote Marktstraat (ingang Kalvermarkt of Grote Markt)
– P+R terrein Hoornwijck (goedkoopst!)

U kunt uw auto bij Hoornwijk parkeren. Het parkeerticket geeft tevens recht op vervoer voor 4 personen per O.V. naar de binnenstad.
Neem lijn 15. Uitstappen bij de Kalvermarkt. Wandel door de Grote Marktstraat naar de Lutherse Burgwal (12 min.) en ga linksaf de Lutherse Burgwal op.
Voor meer informatie zie website: http://www.parkeren-denhaag.nl/pr-hoornwijck