Groot Koorconcert 23 oktober 2021 ‘U geeft een toekomst vol van hoop’ – Schiedam

Afgelopen anderhalf jaar hebben we als koor mogelijkheden gezocht om via verschillende kanalen toch de mensen te mogen bemoedigen met muziek. Helaas moesten we toen elk concert cancelen, omdat het niet toegestaan was om te zingen. Nu de mogelijkheid vanaf 25 september wel weer wordt geboden, zijn wij van mening dat we dit moeten aangrijpen zodat Gods evangelie blijft klinken ondanks de door de overheid opgeworpen barrière dat iedereen van 13 jaar en ouder een toegangsbewijs nodig heeft.

Op 23 oktober hopen we onder leiding van onze dirigent Bert Noteboom, organist Marco den Toom en pianist Lennart Moree een koorconcert te geven in de Grote Kerk van Schiedam met het prachtige thema ‘U geeft een toekomst vol van hoop’. André Meulmeester zal de avond openen, sluiten en tijdens het concert de declamaties verzorgen. De opbrengt van het concert zal zijn voor het Kinderevangelisatiewerk in Almere.

Wij hopen dat veel mensen de ruimte en de vrijmoedigheid vinden om 23 oktober ons concert te bezoeken ondanks de verplichte controle en de moeite die er misschien voor gedaan moet worden. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid tot het reserveren van kaarten.

We zien er naar uit!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.