Kerstconcert 16 december 2017 in Schiedam

Op zaterdag 16 december hopen wij weer ons traditionele kerstconcert, in de Sint Janskerk in Schiedam, te geven. Rondom declamaties vanuit de kerstgeschiedenis zal de avond ingevuld worden door koor, solisten, samenzang en kerst-improvisaties. Naast het jongerenkoor zal ook het mannenensemble van Jigdaljahu deze avond te horen zijn! Deze concertavond is extra speciaal, omdat we onze nieuwe kerst-cd ‘Jezus, Vredekoning’ officieel zullen presenteren.

Halverwege de avond zal er een pauze zijn. Er kan dan tegen een geringe vergoeding een kopje koffie/thee genuttigd worden.

De opbrengst van de avond is voor Stichting HVC.  Stichting Hulp Vervolgde Christenen is wereldwijd actief op plaatsen waar Christus-belijden onderdrukking, armoede en afwijzing tot gevolg heeft. HVC biedt vervolgde christenen gerichte geestelijke en praktische ondersteuning. Vanuit de Bijbelse notie om onze naasten lief te hebben als onszelf, zet Stichting HVC zich ook in voor noodlijdenden. Daadkracht tonen, in afhankelijkheid en geloof, staat centraal. HVC heeft als grondslag het onfeilbaar Woord van God.

Er zijn meerdere opties voor het verkrijgen van een entreebewijs:

LET OP: Tot zaterdag 12.00 uur kunnen er kaarten via de site worden besteld. Daarna is dit in verband met de voorbereiding van het concert niet meer mogelijk.  Toegangskaarten zijn dan nog wel op de avond zelf te verkrijgen aan de kerk.

1. Kaartje via de website (€7,00)
Er kan gebruik gemaakt worden van plaatsen in het vak  ‘gereserveerd’.

2. Donatie van € 25,-
2 vrijkaarten (kinderen vrij)| voorkeursplekken op naam (dit gaat op volgorde van reservering) | 2 consumptiebonnen
Stuur een bericht naar  info@jigdaljahu.nl  met vermelding van uw naam | het aantal bezoekers | eventuele voorkeursplekken.
Vervolgens zal er contact met u opgenomen worden om de reservering definitief te maken.

3. Donatie van € 35,-
Gratis cd ‘Jezus, Vredekoning’| 2 vrijkaarten (kinderen vrij)| voorkeursplekken op naam (dit gaat op volgorde van reservering) | 2 consumptiebonnen
Stuur een bericht naar  info@jigdaljahu.nl  met vermelding van uw naam | het aantal bezoekers | eventuele voorkeursplekken.
Vervolgens zal er contact met u opgenomen worden om de reservering definitief te maken.

We hopen u deze avond te ontmoeten in Schiedam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *